NyheterTävlingar

Vilken avslutning! Se Matsuyamas ofattbara eagle

Wow! Sällan har väl ett mästerskap avslutats på ett mer elegant sätt? Hideki Matsuyamas otroliga spoon in mot 18:e hålets green satte punkt för ZOZO CHAMPIONSHIP 2021 och ingen kunde göra det bättre. Slaget har förevigats och vi bjuder på ett klipp nedan. Hideki Matsuyama uppfyllde drömmen om att vinna en PGA-tävling i Japan och vilken show han bjöd på!

En eagle som grand finale

Hideki Matsuyama vann som bekant Zozo Championship i Chiba med fem slag. Japanen var på hemmaplan och formen kunde inte ha varit bättre. 29-åringen stoltserade med tre birdies på fem hål och avslutade galant med en eagle på 18:e hålet.

Matsuyama
Japanen Hideki Matsuyama vann Zozo Championship 2021

Det gav honom segern med fem slag före amerikanerna Brendan Steele och Cameron Tringale på 15 under par totalt.
– Det var ett av mina största mål, att vinna inför japanska fans här i landet. Jag är så glad att jag lyckades, säger Matsuyama enligt AFP.

Energin från publiken

Det blev en glädjande slutspurt för japanerna som kunde applådera sin landsman, som 2021 tog hem PGA Tours Zozo Championship utanför Tokyo.
– Det var tack vare publikens energi som jag klarade av det, sade en mycket nöjd och glad segrare efteråt.

Tiger Woods var otrolig när han vann mästerskapet i Japan 2019. Två år senare gick japanen Matsuyama till historien med sin final-eagle. Här kan ni se det magiska slaget!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights