Nyheter

Ny bok som ger dig kraft att slå längre

Nu finns en ny bok att stärka sig med i vintermörkret. Titeln är ”Styrketräning hemma och utomhus – med eller utan redskap!”
En passande och användbar bok i dessa underliga Covid-19 tider. Enligt rekommendationer ska vi hålla oss hemma och minska antalet kontakter och butiksbesök till ett minimum.

Begränsad möjlighet att träna

Vad det gäller sport och idrottsaktiviteter så vill man från politikers håll dels begränsa dessa aktiviteter med hänsyn till smittspridningen dels som man vill tänka på att folkhälsan är viktig. Det är inga lätta ekvationer som ska lösas. Hur ska man sköta sin träning?

Ska man bli bättre i golf är det gymmet som gäller. Titta bara på Bryson DeChambeau, Dylan Frittelli eller Brooks Koepka som blivit så mycket bättre genom att köra effektiva pass i hemmagymmet.

Ovan kan man se hur Bryson DeChambeau har gått upp i muskler sedan han gick in i gymmet. Här nedan ser vi golfesset Frittelli lyfta skrot i covid-tider.

Med hjälp av denna bok får du enkla och konkreta tips för att hålla igång träning på egen hand, oavsett om du har tillgång till ett eget gym/utegym, ett löpspår eller din egen kroppsvikt. Isabelle ger tips och fakta till en värld full av träningsmöjligheter. Boken är rikligt illustrerad.

Konkreta tips

Idag är det fler än någonsin som jobbar hemifrån. Författaren ger konkreta tips på hur man kan strukturera upp dagen och få ny energi. Du kommer lära dig att ta hand om kroppen på bästa sätt och smyga in både rörlighetsträning och vardagsmotion. Träningen går att anpassa beroende på dina förutsättningar och vilken utrustning du har till hands.

Brett träningsintresse

Isabelle Christiansson är utbildad Näringsfysiolog från Stockholm universitetet och Karolinska institutet samt har läst till personlig tränare hos The Academy. Hon har ett brett träningsintresse och har hållit på med allt från gym, kampsport, ridning, dans till cykling. Med sin nyfikenhet och intresse för att testa olika sporter har hon märkt att med en stark kropp från styrketräning är det desto lättare och roligare att gripa sig an nya utmaningar.

Isabelle Christiansson har tips i boken om hur du tar hand om dig när du jobbar hemifrån.

Att jobba hemifrån betyder generellt att du har större frihet under ansvar än om din dag formas utifrån arbetsplatsens rutiner, kollegor och hålltider. Du måste strukturera upp dagen, hålla fokus, planera in måltider, raster och inte tappa arbetsmoralen bara för att ett eventuellt diskberg börjar torna upp sig eller smyga till kylskåpet bara för att du fått en eftermiddagsdipp.

Här är Isabelle Christianssons råd för dig som arbetar hemifrån – stärk din hälsa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights