Nyheter

Donald Trumps ilska på golfbanan – inget golfvett

En gentleman vet hur man beter sig. På golfbanan finns många regler, både skrivna och oskrivna. Är det så att britterna alltid kommer att skratta åt amerikanarnas burdusa sätt och brist på goda manér? I alla fall har USA haft en president som ofta gjort precis tvärtom. En joker i leken som många av väljarna respekterar, men också andra som skrattar åt hans buffliga sätt.

Levde ut sin frustration

Än en gång fick världen se hur expresidenten tog till handgripligheter och levde ut sin frustration på golfbanan. Donald Trump filmades när han ilsket slog sin golfklubba i marken.

Han var till synes mycket irriterad efter ett dåligt slag. Han valde att inte dölja sin ilska utan i vredesmod tog han klubban och klappade till marken med den, mitt framför en professionell golfare.

Spelade med DeChambeau på sin egen bana

USA: s före detta president fotograferades på sin egen bana, Trump International Golf Course i West Palm Beach, Florida, på söndagen.

MailOnline rapporterade att Trump tycktes vara på gott humör – förutom denna incident, vilket bevittnades av Bryson DeChambeau.
Trump bar sin varumärkesröda baseballkeps ”Make America Great Again” med en vit polotröja och mörka byxor.

Här kan ni se bilderna (DailyMail) där Trump går ”bananas” på golfbanan.

Den tidigare ledaren fotograferades också när han småpratade med DeChambeau, som har vunnit åtta tävlingar på PGA-touren.

Foto Getty Images

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights