NyheterUtrustning

Ny GPS-klocka från Shot Scope

Brittiska Shot Scope, som är branschledande inom avancerad GPS och avståndsmätare, lanserar nu en ny GPS-klocka. X5 erbjuder användarna en elegant och sofistikerad klocka både på och utanför golfbanan.

X5 är stilfull och späckad med funktioner, bland annat Shot Scopes prisbelönta slagspårningssystem som registerar varje slag på banan. Den har en touchscreen i färg och en keramisk ram och finns i sju olika färgkombinationer.

– Det här är mer än bara en golfklocka, med moderna funktioner som bland annat inbyggd stegräknare, vilket gör att golfare kan få alla sina behov tillgodosedda. X5-klockan ger dig alla verktyg för att lära känna ditt spel bättre, och med en snygg design är den det perfekta hjälpmedlet på golfbanan, menar David Hunter på Shot Scope.

– Att utveckla en GPS-klocka med ett slagspårningssytem som kan bäras på och utanför banan är något vi har blivit ombedda att göra, och X5 levererar verkligen på alla fronter.

X5-klockan har, precis som sina föregångare 36 000 förladdade golfbanor över hela världen, komplett med avstånd till framkant, mitten och bakkanten av greener, hinder och doglegs. Vyn över greenen har utvecklas till att visa formen på greenen från alla platser på banan vilket gör att spelare kan märka ut den aktuella flaggplaceringen med en drag and drop-funktion.

Med en ny digital scorekortsfunktion kan man nu hålla reda på sin score under spelets gång. Shot Scopes power-sense-teknik gör att klockan registrerar varje slag.

Shot Scope X5 kommer att finnas i sju snygga färgkombinationer: Stealth Black, Steel Grey, Midnight Blue, Prestige White, Prestige Black, Classic Black och Classic White. Den nya golfklockan kan köpas på www.shotscope.com samt i stora golfbutiker inom kort för cirka 3 600 SEK.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights