Nyheter

Ni kan aldrig gissa vem Tiger Woods nya granne är

Tiger Woods har en ny granne. Och vilken granne sen! Det är ingen mindre än världstrean Dustin Johnson, som flyttar in i lyxhuset bredvid.

Johnson har köpt en super-exklusiv bostad i Jupiter i Florida och prislappen gick på 14 miljoner dollar. Det är en modern herrgård som
DJ, Paulina Gretzky och barnen River och Tatum nu flyttar till. Nya adressen blir fashionabla 389 Eagle Drive i Admirals Cove.

I området bor också Donald Trumps son med sin flickvän Kimberly. Johnsons stora egendom har en privat brygga, fem sovrum, åtta badrum, ett privat spa och en enorm veranda. Allt på en yta av 940 kvadratmeter.

Gjorde en vinst

Detta storslagna paradis köptes för bara ett halvår sedan av ett miljardärspar från Georgien. De betalade 12,65 miljoner dollar. Kanske har de renoverat lite. I alla fall fick paret en nätt liten vinst vid försäljningen till Dustin Johnson.

Den 37-årige Dustin Johnson är född i South Carolina i USA. Han har två barn, River Jones Johnson och Tatum Gretzky Johnson. Hustrun Paulina Gretzky är modell och dotter till världskände Wayne Gretsky, hockeyproffs och skådespelerskan Janet Jones.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights