NyheterUtrustning

Ny och lätt kollektion från J.Lindeberg

J.Lindeberg presenterar för Spring Summer 2021 sin lättaste golfkollektion någonsin. Med en storsatsning på produktutveckling och design tar J.Lindeberg Golf nästa steg in i framtiden som en av de mest innovativa spelarna på marknaden. De ultralätta materialen återfinns i vårens tre teman: Gradient Tech, Active Mesh och Featherlight. Materialen underlättar spel under varma dagar, svalkar och ger extra fukttransporterande förmåga.

Gradient Tech utmärker sig i prestanda genom en teknologi som J.Lindeberg kallar för 5 Yarn. Genom varierande tråd-densitet skapas pikétröjor med lättare nederdel som ger utmärkt ventilation och en tätare överdel som ger precis rätt täckning, utan att skiftningarna syns i plagget. En revolutionerande funktion för golfspelare i en teknik som är exklusiv för J.Lindeberg.

Active Mesh erbjuder en ny typ av meshdetaljer integrerade i performance material som förbättrar luftflödet och transporterar bort fukt. De integrerade detaljerna syns bland annat i logo-mönster som utgör sportigt stilrena designelement. Svalkande material som skapar en perfekt brygga till modekollektionen.

Featherlight erbjuder en ultralätt känsla samtidigt som materialet ger täckning. De lättaste plaggen i kollektionen ger maximal rörlighet med och material som inte fastnar mot huden och underlättar spel i varma klimat.

I kollektionen fortsätter J.Lindeberg att bygga på sin signaturstil samtidigt som man tydligt utforskar ett helt nytt uttryck som tar golfspelaren in i modevärlden. Nya färger som Lava Orange, Thyme Green, Tropical Coral och Ocean Blue kompletterar en mer sober färgskala för en look som känns lika futuristisk som retro. Varumärket förblir troget den utmanande stil som de gjort sig kända för och visar att teknisk innovation kan gå hand i hand med avancerad design.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights