NyheterTävlingar

Tiger Woods är värd för Genesis Invitational – se höjdpunkterna här!

PGA- touren återvänder till ikoniska Riviera Country Club i Kalifornien för The Genesis Invitational. Tävlingssvärd är Tiger Woods som är på plats, men spelar inte eftersom han fortfarande återhämtar sig efter en ryggoperation.

Läs mer om Riviera GC här>>

Francesco Molinari

Världsettan Dustin Johnson och försvarande mästare Adam Scott är huvudpersonerna, men fler stjärnor deltar. I det starka startfältet finns Brooks Koepka, Bryson DeChambeau, Collin Morikawa, Jordan Spieth, Francesco Molinari och Jon Rahm. Här finns även tre tidigare FedExCup-vinnare i fältet, nämligen Justin Thomas, Brandt Snedeker och Jim Furyk.

Alex Norén är på plats

Svensken Alex Norén ligger efter andra varvet på fem under par. Det blir spännande att se om han kan hänga med toppskiktet när de nu går ut dag tre.

Kikaren är inställd på Jordan Spieth. Hur ska det gå för amerikanen från Texas? Efter några kämpiga år är den forne världsettan tillbaka på allvar.

Michael Greller och Jordan Spieth

Riviera Country Club grundades 1926 och har varit värd för några av världens största och mest prestigefyllda golftävlingar. Klubbens har haft US Open 1948, PGA Championship 1983 och 1995, US Senior Open 1998 och US Amateur 2017. Golfbanan är i perfekt skick och med en sol som skiner passar den utmärkt som en plats att ha ett stort evenemang på.

Jordan Spieth fokuserar på sitt eget spel

Medan Spieth kämpar med sina slag går Dustin Johnson från klarhet till klarhet. Leder gör han inte, men klättrar stadigt på ledartavlan.

Här är hans mästerliga slag från andra rundan i Genesis 2021.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights