Nyheter

Tiger Woods dramatiska bilkrasch – vad hände?

Nyhetsrapporteringen i USA handlar mycket om golfstjärnan som nu vilar ut på sjukhuset efter den dramatiska bilolyckan. Hela världen är oroliga för Tiger Woods. Polisen säger att just den etappen på vägen är ovanligt olycksdrabbad. Tiger Woods kunde identifiera sig själv när han klipptes ut genom vindrutan, men har allvarliga benskador. Fordonet färdades norrut på Hawthorne Boulevard vid Blackhorse Road när tragedin var ett faktum. Vad hände?

Ett mirakel att Tiger lever

CNN har haft en reporter på olycksplatsen och filmat hur det ser ut. Filmen visar hur bilen åkt i höghastighet över vägen och in i ett skogsparti för att sedan krascha. Att Tiger Woods lever är idag ett mirakel, enligt biträdande polisen Carlos Gonzalez, som var först på plats.

Inga livshotande skador

Familjen är förstås ofattbart glada att Tiger Woods klarade sig så bra utan livshotande skador. Los Angeles County Sheriff Alex Villanueva gjorde ett uttalande i presskonferensen att så var fallet. Inga livshotande skador och Tiger Woods var talbar när han hittades i sin tilltygade SUV. Däremot är det inte tal om en vidare idrottskarriär på länge.

stenson

Golfkarriären får han nu lägga på hyllan eftersom han skadade benen. Han behövde inte fler skador efter ryggoperationen han nyligen genomförde, skriver CNN. Men Henrik Stenson tror på sin vän.
– Det finns inte mer än att han tillfrisknar och kan komma tillbaka på olika plan så fort som möjligt, säger den svenske stjärnan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights