Golfbanor utomlandsNyheter

Nytt lyxprojekt vid Persiska viken

Al Zorah ligger 30 minuter från Dubai och anses vara ett av Förenade Arabemiratens mest spektakulära turistmål. Här i emiratet Ajman byggs nu lyxresorter vid havet med utsikt över Persiska viken och en 18-håls mästerskapsgolfbana. Gångvägar, jogging- och cykelleder, restauranger och caféer, en småbåtshamn, strandnära villor och lägenheter vid stranden gör det till den häftig plats att besöka, bo och spela för hela familjen.

Det senaste projektet i Al Zorah heter ”Beach Hills Villas” och är ett joint venture mellan regeringen i Ajman och Solidere International, den största fastighetsmästarutvecklaren i Al Zorah City.

Här byggs det ultralyxiga villor som har utsikt över Al Zorahs vita sandstränder och kristallklara blåa vatten. Förutom att villorna har tillgång till stranden kommer de även kunna njuta av alla bekvämligheter som erbjuds på den närliggande golfbanan Al Zorah Golf Club.

Det kommer att bli fyra rader av hus mot stranden där varje rad har en nivåskillnad på fem meter så att alla kan ta del av den vackra utsikten mot den Persiska viken.

– Vi är glada över att tillkännage lanseringen av Beach Hills Villas som det senaste tillskottet till vår uppskattade bostadsportfölj, säger George Saad, VD för Al Zorah Development Company.

– Beach Hills Villas blandar lugnet i strandlivet med exklusiv, modern finish, och erbjuder en verkligt anmärkningsvärd upplevelse.

Projektet lovar att uppfylla önskningarna hos investerare och familjer som söker en fristad för att koppla av  och njuta av livet på en naturskön plats. Al Zorah City ståtar med ett anmärkningsvärt utbud av bekvämligheter i världsklass, inklusive den prisbelönta The Oberoi Beach Resort, den hyllade 18-håls Nicklaus-Design championship Golf Club, Marina 1 och Park, och den vackra Al Zorah Mangrove Natural Reserve-skogen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights