GolfmodeNyheter

Pär Lernström investerar i Local Rule

Svensk golf är hetare än på länge, både på banan och i modevärlden. En av de svenska uppstickarna på modemarknaden är Local Rule, som sedan lanseringen 2022 har sålt till 20 länder via sin e-handel och numera har tre återförsäljare i Seoul, en i Tokyo och en i Amsterdam.

Nu investerar EM-aktuella TV4-profilen, och sedan några år tillbaka golfentusiasten, Pär Lernström i Local Rule.

– Det är otroligt spännande att vara en del av en bransch som inte bara växer men som även upplever ett fundamentalt skifte. Ur ett affärsperspektiv gillar jag Local Rules ambition att vara globala från dag ett, säger Pär Lernström.

Bakom Local Rule står Simon Madeling, David Zetterlund och Henrik Svensson och sedan lanseringen har de skapat stor uppmärksamhet på kort tid. Den renodlade herrkollektionen består i dag av ett 40-tal plagg och accessoarer, som pikéer, collegetröjor, kortärmade windbreakers, byxor och shorts.

– Det är superkul att Pär valt att investera i vårt bolag. Förutom att han är en stilikon, är han en mycket sympatisk person som vi trivs med, säger Simon Madeling, vd på Local Rule.

– Vi har startat året starkt och är upp 275 % i vår e-handel i april jämfört med förra året. Det har tagit oss två år att bygga fundamentet till ett varumärke som nu börjar bli ganska välkänt här hemma i Sverige. Att Pär väljer att investera i oss är ett bra kvitto på det och hans engagemang kommer förhoppningsvis att stärka kännedomen om oss ytterligare framöver, avslutar Simon.

Foto: Magnus Ragnvid/TV4

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights