Nyheter

PGA of Sweden etablerar sig på Barsebäck

PGA of Sweden offentliggör att man inför säsongen 2024 flyttar sitt kontor och anläggning till Barsebäck. En etablering som innebär att man stärker relationen mellan Barsebäck och PGA of Sweden med fokus på att utveckla golfen på nationell nivå tillsammans med andra klubbar runt om i Sverige.

Under PGA of Swedens årsmöte den 7 mars presenterade man att man nu väljer att etablera sitt kontor och anläggning på Barsebäck.

– Vi är glada att PGA of Sweden väljer att etablera sig hos oss. Det skapar utrymme att tillsammans utveckla golfen vidare och göra Barsebäck till en ännu mer central plats för svensk golf, säger Michael Lundin VD Barsebäck Resort.

Johan Hampf på PGA of Sweden och Michael Lundin på Barsebäck Resort.

PGA of Sweden grundades 1932, och är en organisation för PGA Professionals, Tränare och Spelare. PGA jobbar för golfsportens bästa genom att aktivt utveckla och stärka Sveriges PGA Professionals. PGA består idag av över 1 100 kvinnliga och manliga medlemmar som alla är hängivna att stärka och utveckla golfspelaren och golfsporten med spelets idé som utgångspunkt.

Steven Jeppesen är ny PGA Head Professional på Barsebäck.

För några veckor sedan kunde Barsebäck också presentera att Steven Jeppesen blir ny PGA Head Professional på Barsebäck. Något som hänger ihop med Barsebäcks långsiktiga satsning menar Lundin.

– Vi jobbar mot en vision och riktning där dessa satsningar och etablering blir en naturlig del mot vart vi ska, säger Michael Lundin VD Barsebäck Resort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights