NyheterUtrustning

En symfoni av färger och mönster från Daily Sports

Daily Sports kickstartar säsongen med en färgsprakande och mönsterstark kollektion. Kläderna passar den aktiva kvinnan som vill ha en sportig, sofistikerad look, både på och utanför golfbanan. Kollektionen vilar på sex starka teman med olika färgkombinationer och mönster. Tanken är att det ska finnas något för alla.

Det första temat i Vår/Sommar 2024-kollektionen är lekfullt och livligt med ursprung i rosa himlar och ”kumquat orange”. Färgerna ska  generera värme och positivitet och blir tillsammans med krispigt vitt och beige en kombination där mönstret har en grafisk känsla. Det andra temat ska fånga ett dynamiskt samspel mellan styrka och ”sportyness”. Mönstret påminner om målade penseldrag och blir kraftfull genom färgkombinationen kosmisk blå, havsgrönt och svart. Det tredje temat är något lugnare och är baserat på naturens harmoni. Ett stilrent tema med färger khaki-grönt och vitt med influenser av naturens tidlösa former.

Det fjärde temat ska förmedla en slags djärv enkelhet, ett tema som bygger på grafisk svart och vit och som tar för sig genom geometriska former och linjer. Det här temat rör sig mellan mörkt och ljust och kombinerar modernitet och tidlös elegans. I kollektionen presenteras också ett tema med basen i elegant marinblå med en mönsterbild inspirerad av djurriket. Det marinblå kombineras gärna med en ljuslila färg vilken är stor i vårens modebild. Det sista temat ”navy och white sporty freshness” har sin bas i det sportiga och är passar den som uppskattar det atletiska men ändå stiliga, med klassiskt Argyle-mönster och grafiska linjer.

 – Sportiga och feminina plagg med smarta funktioner och genomtänkta detaljer är Daily Sports signum och det syns tydligt i denna kollektion. Med livliga färger och mönster har kollektionen blivit en favorit bland golfande kvinnor på de 30 marknader där kollektionen finns. Vår ambition är alltid att skapa kläder som inspirerar kvinnor att utöva sin passion i en aktiv livsstil, säger Ulrika Skoghag, VD på Daily Sports.
Läs mer på: www.dailysports.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights