GolfmodeNyheter

Pre Spring-kollektion på Daily Sports nya webbsida

Daily Sports passar på att lansera en ny fräsch kollektion för Pre Spring 2021 fylld av krispiga färger, samtidigt som de går live med ny webbsida.

Daily Sport är idag bland de största i Sverige på golfkläder för kvinnor.

En försmak av sommaren kommer redan nu i ett vinterkallt Sverige. Daily Sports har tagit fram en kollektion för Pre Spring 2021 som andas ljus, krispighet och förhoppning om sommaren. Den är fylld av färger som matchar vårkänslorna och ger energi. Vi har tittat på deras nya kollektion på en uppdaterad hemsida som känns lika fräsch den.

Ny plattform och design

– Vi har jobbat med ett plattformsbyte och en ny design på vår websida under en längre tid, först att välja leverantörer och sedan själva jobbet att få allt på plats. Nu när vi går live känns det otroligt bra, säger Ulrika Skoghag, VD på Daily Sports.

– Samarbetet vi har med designbyrån Stök och med den nya plattformen från Centra har löpt extremt smidigt, lägger Matilda Landhör, E-commerce Manager på Daily Sports till.

Vårkollektionen från Dailys Sport andas ljus.

Daily Sports har tagit ännu ett steg vidare och det är kul att se ett familjeföretag som håller jämna steg med utvecklingen. Se den nya kollektionen på www.dailysports.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights