Golfbanor i DanmarkGolfbanor utomlandsGolfpärlorNyheter

Res till Danmark och upplev Køge GK

Køge Golf Club, beläget i ett naturskönt område lite söder om danska Køge, erbjuder både läckra träningsanläggningar, pro shop, restaurang och inte minst ett klubbgemenskap som är rotat i föreningslivet.

Eftersom Køge Golf Klub är en förening är du som medlem delägare och bidragande spelare för att säkerställa klubben en god och hälsosam ekonomi. Som medlem har du tillgång till alla klubbens faciliteter, men tillgången till banorna är beroende av både funktionshinder och medlemskap.

För alla, både stora och små

Golfklubben besöker säsongen genom många golfälskande spelare, och som medlem i Køge Golf Club har du också möjlighet att delta i ett antal turneringar, klubben är arrangör av. I Køge Golf Club är golf för alla, stora och små, nya och erfarna golfare.


Golfklubbens bananläggning ligger i ett vackert, grönt område söder om Køge i Danmark. Bananläggningen består av två banor och ett antal nyare träningsanläggningar.

Intim parkbana

På Sydbanan kan du uppleva en spännande 18-håls parkbana med både vatten och växlande plantering för de olika hålen. Den intima parkbanan är mer än 50 år gammal med de första 9 hålen som lades 1970 och de sista 9 1975. Banan är dock begränsad till spelare med ett handicap på max 36 och är, för att skona anläggningen, stängd vintermånaderna.

Nordbanen är en rankad 9-hålsbana för alla året runt. Även om banan inte är stor, är den tuff.

Bli en del av Køge Golf Club

Vill du lära dig spela golf eller behöver du få din sving att funka igen efter en lång paus? Få ett provmedlemskap och lär känna sporten och golfklubben, eller bli omedelbar ny medlem. Køge Golf Club erbjuder olika medlemskap, så att du kan få ett som exakt matchar dina behov.

Se filmen från Køge Golf Club

Få ett smakprov på banan här och se om det kan vara något för dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights