Nyheter

Cheyenne Woods förlovad med NY Yankees Aaron Hicks

Aaron Hicks, 32, har friat till golfspelaren Cheyenne Woods, 31. New York Yankees mittfältaren gick ned på knä på bland romantiska palmer och frågade om flickvännen kunde tänka sig att gifta sig med honom. Det blev ett klart Ja! Diamantringen gnistrade i blixtljuset, när paret förevigades på bild efter förlovningen.
– Jag är så lycklig, skriver Cheyenne Woods på Instagram.


Förlovningen mellan Aaron Hicks och Cheyenne Woods bekräftas av paret själva på sociala medier i veckan. Bilderna är många där man ser hur förälskade de är. Den gemensamma nämnaren är sport och för proffsspelaren Woods är det roligt att även hennes fästman spelar på ledig tid utanför sin professionella basebollkarriär

Hicks har två barn från ett tidigare förhållande. Enligt Golf Channel träffades Hicks och Woods i början av 2020, efter det att hon intervjuat honom för sin golfpodcast, Birdies Not Bs. De började dejta under våren förra året.

Ärvde Woods golftalang

Woods, vars far är Tiger Woods halvbror Earl Woods Jr., tävlar på LPGA-touren. Naturligtvis är alla väl medvetna om att Cheyenne ärvde Woods golftalang. Hon har spelat professionellt i nästan ett decennium efter en framstående collegekarriär i Wake Forest.

Han är en utmärkt golfspelare

En hel del har skrivits om Hicks golfkunskaper också. En framstående juniorspelare, som istället blev Major League Baseball-spelare. Men han är fortfarande en utmärkt golfspelare.

Woods gick caddie för Hicks vid årets LPGA:s Diamond Resorts Championship och hon var där och filmade honom, när han plockade sin golfboll ur hålet efter att ha gjort ett ess – på par 4(!) i januari. Ja, han är riktigt, riktigt bra på golf.

Här ser vi den magiska stunden då Hicks friade till sin flickvän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights