Golfbanor utomlandsGolfpärlor

Res tryggt! Apollo förlänger sin satsning på flexibilitet

När pandemin bröt ut lanserade Apollo ’The Safe Choice’, som syftar till att ge kunderna ökad flexibilitet och säkerhet när de bokar en resa i en tid då osäkerheten om resan kan vara stor.

Apollo utökar nu ordningen ytterligare och inkluderar som enda researrangör erbjudandet på alla charterresor – även för den kommande vintersäsongen.

Palm

”Vi tycker att vissa kunder känner sig osäkra på att boka sin resa i god tid, eftersom de är osäkra på de villkor och reseinstruktioner som gäller när det är dags att resa. Det faktum att vi nu inkluderar ’Det säkra valet’ på alla våra charterresor till och med vintersäsongen 21/22 innebär att våra kunder säkert kan planera och boka sin resa hos oss ännu längre fram, säger Glenn Bisgaard, försäljningschef på Apollo Danmark.

Flexibla bokningsvillkor

När pandemin bröt ut förra året lanserade researrangören mer flexibla bokningsvillkor för sina kunder. De införde bland annat öppet köp, gratis ombokning, senare slutbetalning och en 7-dagars pengarna tillbaka-garanti om resan skulle avbrytas på grund av ändrade reseinstruktioner.

Eftersom Corona-pandemin fortfarande finns och fler kunder vill boka en vinterresa har Apollo just valt att förlänga ’The Safe Choice’ ytterligare, så att erbjudandet även gäller alla vinterresor till den 24 april 2022. ’The Safe Choice’ omfattar alltså inte bara de traditionella charterflygbolagen utan också semesterresor med Emirates till Dubai.

Aldrig har varit säkrare

”Vi ser ett mycket stort intresse för att komma ut för att resa igen. Samtidigt tvekar många att boka resan, eftersom pandemin gör det svårt att veta om vinterresorna kan genomföras som planerat. Därför är vi både stolta och glada över att det aldrig har varit säkrare eller enklare att boka din resa än vad det är med oss ​​idag, säger Glenn Bisgaard.

Abama Golf, Spanien
Abama Golf i Spanien

Efterfrågan på vinterresor är hög hos Apollo. Antalet bokningar har ökat med 50 procent jämfört med förra året, och Thailand är favorit just nu.

Topp 3 av de mest sålda vinterresorna på Apollo:

  1. Phuket
  2. Fuerteventura
  3. Gran Canaria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights