FeatureNyheterTävlingar

Rivalernas kamp: Charlie Woods är på krigsstigen

Alla väntar med spänning. Det tillhör inte vanligheterna att Tiger Woods dyker upp på golfbanan med sonen Charlie som tävlingspartner. 11-åringen sägs vara lika sugen på att vinna som sin far. Något proffsspelaren Justin Thomas erfarit i veckan.

Rivalernas kamp

Thomas har nu två Woods att se upp för på banan. Det blir en rivalernas kamp…(dock vet vi att Justin Thomas och Tiger Woods är bra vänner utanför banan). Senare denna månad kommer Justin och pappa Mike Thomas att spela mot Tiger, 44 och sonen Charlie i PNC-mästerskapet på Ritz-Carlton Golf Club Orlando (Grande Lakes).

Justin Thomas kommer att spela PNC Championship tillsammans med sin pappa, Mike Thomas.
Vill alltid vinna

Den unga golftalangen har siktet inställt på en sak mer än något annat: Att vinna över Justin Thomas!
– Av någon anledning vill Charlie alltid vinna över mig, oavsett vad det är vi gör. Även om han än så länge aldrig vunnit över mig i golf eller en puttävling snackar han strunt precis som sin pappa, det kommer bli kul. Vi kommer att ha en intern tävling i tävlingen där jag ska försöka visa killen var landet ligger, säger Justin Thomas inför veckans PGA Tour-tävling i Mexiko.

Två generationer

Tävlingen går av stapeln den 17 december och slutar den 20 december. Mästerskapet, som tidigare är känt som ”Father / Son Challenge”, innebär att två generationer spelar i ett lag. En rolig grej, som verkligen får stor uppmärksamhet, både i USA och i Europa, på grund av världsstjärnan Tiger Woods och halvsvenska sonen.

Tiger Woods och sonen Charlie
Pappa upp i dagenCharlie Woods – hur bra är han egentligen? Den frågan ställer sig många. Och svaret, ja det får vi den 17 december. Något att se fram emot alltså i dessa annars så dystra pandemi-tider.

Foto Getty Images

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights