NyheterUtrustning

Golfstjärnan byter märke för att prestera bättre

En ny putter kan göra underverk för självkänslan. Det är ingen hemlighet att den femfaldige PGA TOUR-vinnaren Rickie Fowler har kämpat på greenerna de senaste åren. Under hans framgångsrika perioder var puttern en av hans bästa klubba, något som har förändrats i takt med att han dalat på världsrankingen.

Blev pappa

Kanske är det inte så konstigt med tanke på att 33-åringen blivit pappa till en liten dotter. Papparollen är en helt ny upplevelse för amerikanen, och det tar på krafterna att ha en liten baby i familjen. Lilla Maya Fowler föddes den 18 november 2021 och det blev förstås en omvälvande tid. Mamma till dottern är friidrottaren Allison Stokke, som Rickie gifte sig med i oktober 2019.

Ricky Fowler dalade på världsrankingen

Fowler rankades 126:a förra året och har sjunkit till 205:e plats (av 216 spelare) den här säsongen. Men som han sa till GolfWRX på tisdagen inför Honda Classic 2022 försöker han ”växla upp lite.” Fowler har bytt mellan olika Scotty Cameron- och Cobra-putters nyligen, men vid förra veckans The Genesis Invitational använde Fowler en TaylorMade-putter för första gången i tävling.

Bra klubba för Ricky Fowler

Fowler valde en TaylorMade Spider GT är den nya standarden för prestanda och modern konstruktion. Den moderna vingdesignen har skarpa vinklar och extrem perimeterviktning för maximalt förlåtande egenskaper.

Även duktige golfspelaren Rory McIlroy har den i bagen, och det kanske är Spider-familjen något för dig?

Se filmen och lär dig mer i Dormys putterguide.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights