Tävlingar

Rory: ”Man måste vara ego för att vinna”

Nu har han chansen. Rory säger: ”Man måste vara ego för att vinna”. Ska han ta chansen? Nordirländaren Rory McIllroy har aldrig vunnit US Masters på Augusta och i dag har han bara en sak i siktet. Att ta i ledningen!

Vill vinna

Rory känner av världens förväntningar. Pressen är förstås stor på honom, men i år kan han gå lite under radarn ändå med rivaler som långtslående Bryson DeChambeau och titel-försvararen Tiger Woods. Flera spelare har chans att kamma hem den gröna kavajen. Själv vill Rory vinna mer än något annat.

Rory McIlroy

Han har oddsen på sin sida. Masters spelas nu på hösten vilket är en fördel för nordirländaren, som är van vid kyligare breddgrader, regn och blåst från barndomshemmet på den ”gröna ön”. Dessutom har han nu en nyfödd dotter, lilla Poppy, som ju kan ge just det perspektiv på saker och ting som gör att han vinner.

Läs mer här>>

Poppy Kennedy McIlroy föddes den 31 augusti klockan 12.15. Mamman heter Erica Stoll McIlroy.
– Hon är vår allra största kärlek, sade golfspelaren lyckligt.

Han träffade frun Erica första gången vid Ryder Cup 2012 i Medinah. Hon arbetade som PGA-funktionär vid den tiden och skickades för att väcka honom efter att han hade försovit sig och nästan missat sin starttid.

Trots Ericas hjältemod började paret inte dejta förrän 2015, när McIlroy bestämde sig för att avbryta sin förlovning med danska tennisspelaren Caroline Wozniacki.

Paret hade precis skickat ut sina bröllopsinbjudningar när han bestämde sig för att han inte var redo för äktenskap. 2015 planerade McIlroy ett romantiskt frieri till Erica i Paris i december.

Vara självisk

Att få barn har varit oerhört nyttigt för golfstjärnan. Rory McIllroy berättar här i filmen nedan att man måste vara självisk för att bli en bra golfspelare. Livet har länge kretsat bara kring honom själv.

– Jag var ensambarn och fick mycket uppmärksamhet från start, berättar golfstjärnan från den Gröna ön (Nordirland inte Irland).

Vem är han? Rory McIlroy, föddes 4 maj 1989 i Holywood i County Down i Nordirland, är en nordirländsk golfspelare. Han har vunnit fyra majors. McIlroy 2013. Rory McIlroy är en nordirländsk professionell golfspelare från Holywood i County Down som är medlem i både Europatouren och PGA-touren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights