Nyheter

RUFF Golf lanserar i Schweiz

Det svenska Indoor golf-konceptet RUFF lanseras i Schweiz. Den första anläggningen ska enligt plan stå färdig i slutet av 2024. Totalt finns det planer på att öppna fem RUFF-anläggningar i Schweiz av Markus Gaggl, som nu äger master franschise-rättigheterna för hela DACH-regionen.

– Nu stärker vi vår position som den ledande aktören för golfunderhållning i Europa. Det känns också väldigt roligt att hela DACH-regionen nu är licensierad till en master franschisetagare. Vi har redan jobbat med Markus Gaggl i två år och i två länder, och jag har stort förtroende för hans förmåga att starta upp och driva RUFF-anläggningar i Europa. Indoor golf är i Schweiz precis på många andra ställen i Europa ett nytt fenomen, men tillväxtmöjligheterna är fantastiska, säger Alex Bengtsson, vd på RUFF Golf.

Avtalet gäller under tio år och planen är att öppna upp fem anläggningar i Schweiz under fem år. De två första anläggningarna öppnar i slutet av 2024 i Bern och Luzern. Under året expanderar RUFF i Tyskland med ytterligare en ny golfanläggning i Düsseldorf.

RUFF Golf har genom ett franschiseupplägg sedan tidigare redan tre anläggningar i DACH-regionen och åtta i Sverige. Det senaste samarbetet betyder alltså att det totala antalet anläggningar i Europa blir 32. Alla RUFF Golfs anläggningar är utrustade med den senaste tekniken från Trackman.

– Vi ser ett ökat intresse för golf, och för nya former att spela och umgås, vilket är precis det vi kan erbjuda. Vi vill med RUFF revolutionera golfen och göra den mer lättillgänglig för alla, säger Alex Bengtsson.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights