Nyheter

RUFF Golf öppnar i Lund

RUFF Golf öppnar i vår upp sin första inomhusanläggning i Lund. RUFF Lund, som blir den nionde RUFF-anläggningen i Sverige, kommer att ha fem golfsimulatorer med den senaste Trackman-tekniken och dessutom en golflounge med restaurang och bar.

Inomhusanläggningen kommer att ligga i Gastelyckan och beräknas kunna öppna upp redan i maj i år.

– Jag har haft tankarna på att starta en golflounge i flera år och när RUFF sökte någon som ville öppna upp en inomhusanläggning i området så tvekade jag inte att hoppa på tåget. Nu hoppas jag på många goda samarbeten med klubbar och företag runt omkring, säger Mattias Nordström som kommer att driva RUFF i Lund.

I lokalerna kommer det utöver fem golfsimulatorer även finnas en lounge med restaurang och bar eftersom man vill erbjuda sina besökare en helhetsupplevelse där trivsel, umgänge och förstklassig service är lika viktigt som golfen.

– Jag tycker att det behövs fler mötesplatser där man kan umgås avslappnat och göra aktiviteter ihop, och äta och dricka gott. RUFF i Lund kommer inte bara riktiga sig till golfare utan det finns något för alla, säger Mattias Nordström.

Mattias Nordström kommer att driva RUFF i Lund.

RUFF Lund blir RUFFs nionde anläggning i Sverige, och den tredje anläggningen i Skåne. Sedan tidigare finns en RUFF i Helsingborg och Barsebäck. RUFF har även via franchise tre anläggningar i DACH-regionen och under de kommande fem åren kommer ytterligare 17 RUFF-anläggningar öppna upp i Nederländerna.

RUFF erbjuder spel på närmare 300 banor världen över

I RUFFs TrackMan-simulatorer kan besökarna välja att spela på närmare 300 banor från hela världen, bland annat på världskända banor som St Andrews Old Course, Valderrama och Muirfield Village. TrackMan erbjuder även mer lekfulla sätt att utnyttja simulatorerna, till exempel kan man utmana kompisarna i minigolf eller jaga monster med golfbollar.

TrackMans inbyggda AI-coach kan dessutom erbjuda spelare insikter som gör deras spelande mer medvetet och effektivt.

– AI-tekniken i våra simulatorer optimerar dig som spelare. Den nya tekniken gör det både roligare och enklare att träna målmedvetet för den inbitne golfaren, säger Alex Bengtsson, medgrundare och vd på RUFF Golf.

RUFF Lund räknar med att ha öppet under större delen av året, även om man under sommaren kommer att fokusera mer på kvällar och event.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights