Äta & Bo

Hemliga vapnet för alla matälskare

Vad kan vara bättre än att njuta av en rykande het pizza efter träningen? Hungern kommer som ett rop på hjälp efter ett hårt och högintensiv gympass. Då kan det vara bra att slippa gå till matbutiken och köpa något snabbt för att stilla det värsta suget. I stället mår både kroppen och plånboken bra av att ha en liten burk hemma med färdig kryddblandning.

Ett hemligt vapen i skafferiet. Du tar en nypa av kryddorna och får snabbt skinksmörgåsen, omeletten, grönsaksgrytan att lyfta till en ny smakhimmel.

Skapa mer tid till att njuta

Golfspelare är ofta på språng till träningslokalen vintertid eller till golfbanan när värmen kommer. Bor du utomlands och har lyxen att kunna njuta av att laga egen härlig mat på terrassen utomhus, då kan vi verkligen rekommendera att strössla över exempelvis en färdig kryddblandning eller om du har mer tid, skapa en helt ny.

Gör en egen kryddblandning eller köp en färdig

Med en blandning av vitlök, Anaheim chili, soltorkade tomater, lök, havssalt, oregano, rosmarin, Tellicherry svartpeppar, timjan och basilika, får pizzan en intensiv smak och doft, som kommer att få dina smaklökar att dansa.

Men det bästa kryddmixer är att de är allsidiga och kan användas på så många olika sätt. Förutom att användas för att smaksätta pizzor och tomatsåser, kan de också användas som topping på bröd eller smaksättning av snacks. Den naturliga umamismaken från de soltorkade körsbärstomaterna gör att dina maträtter får en extra djup dimension.

Det är bara att börja baka din egen pizza med idag. Med denna krydda kommer din pizza att smaka som om den kommer direkt från Napoli!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights