NyheterUtrustning

Så kommer det europeiska Solheim Cup-laget att klä sig

PING presenterar nu de officiella lagkläderna som Europas lag kommer att bära under Solheim Cup 2023 i slutet av september.

Precis som under 2021 kommer det europeiska Solheim Cup-laget återigen klä sig med PING-kläder från topp till tå. I år har även fans runtom i Europa möjligheten att klä sig i samma kläder för att visa sitt stöd för de regerande mästarna när de ska försvara titeln i Spanien.

Lagkläderna för den första dagen hyllar värdnationen i form av ett ”Euro Stripe”-tryck som kombinerar rött och gult från den spanska flaggan med europablått.

Dag två är det en mer sportig look med en liten hint av traditionella spanska och europeiska färger. Den vita västen har en subtil spansk-färgad rand baktill i nacken, samt Team Europé-logotypen.

Den europeiska flaggan står i centrum den avslutande dagen. De traditionella, europeiska stjärnorna pryder både fram- och baksidan av pikén och kjolen har de europeiska stjärnorna längs sidan. För att fullända looken kommer laget att ha olika huvudbonader att välja mellan, inklusive en bucket hat med ett randigt stjärnmönster.

PINGs Global Creative Director, Fiona Reilly, säger så här om designerna:

– Det har varit en ära att designa Team Europes klädkollektion för 2023 års Solheim Cup. Vårt mål var att ge Team Europe unika, stilrena och moderna designer som även hyllar värdnationen.

Komfort och rörelsefrihet är av största vikt för golfarna och för att säkerställa detta är alla plagg tillverkade med våra Sensor Technology-material, för att se till att laget är välutrustat under hela veckan.

– Vi är också glada över att kunna erbjuda fans möjligheten att stolt bära Europas färger, antingen från sin lokala golfbana eller på plats på Finca Cortesin, under själva tävlingen.

De officiella lagkläderna finns nu tillgängliga online, exklusivt på www.pingeurope.com/se/solheim-cup.html och senare även på plats i Spanien under Solheim Cup.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights