Nyheter

Scandinavian Mixed på Vallda Golf & Country Club

Vallda Golf & Country Club blir värdbana för Scandinavian Mixed Hosted by Henrik & Annika den 10-13 juni 2021.

Vallda Golf & Country Club, strax söder om Göteborg, grundades 2009 och kommer att stå som värd för den nya, innovativa mixtävlingen, när den spelas för första gången. Majorvinnarna Henrik Stenson och Annika Sörenstam står som värdar för tävlingen igen efter att den första upplagan som planerades att äga rum på Bro Hof Slott Golf Club tidigare i år tvingades ställas in på grund av Coronavirus-pandemin.

”Vi är mycket glad över att Vallda Golf & Country Club står som värd för Scandinavian Mixed 2021″, säger, den elva-faldige European Tour vinnaren, Henrik Stenson. ”Det har varit ett exceptionellt tufft år för många människor, och vi är verkligen lyckligt lottade över att vår idrott fortsatt har kunnat utövas runt om i världen under rådande omständigheter.”

”Annika och jag var båda besvikna över att vi inte kunde genomföra Scandinavian Mixed i Stockholm tidigare i år, men hälsa och säkerhet är av yttersta vikt för oss och för golfarna, vi ser nu fram emot evenemanget 2021 på Vallda Golf & Country Club.

Foto: Matilda Lindeblad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights