GolflegenderNyheter

Se Mickelsons hyllning till legenderna

Den så efterlängtade ”Masterveckan” är här och det är många golfintresserade och golfspelare som är taggade inför stortävlingen på Augusta. En av deltagarna är Phil Mickelson, 50, från San Diego i Kalifornien. Han är en av de mest erfarna spelarna på touren och kan skryta med flera segrar. Mickelson har även blivit invald till World Golf Hall of Fame 2012.

Denne golfgigant kallas som bekant ”Lefty” på grund av att han är vänsterspelare trots att han är högerhänt. Mickelson har vunnit 44 tävlingar på PGA Touren, varav fem majors: tre US Masters (2004, 2006, 2010), PGA Championship (2005) och British Open (2013).

Världstvåa

Med sina majorsegrar så är Mickelson en av 16 spelare som har vunnit tre av de fyra mästerskapen. Mickelson har ännu inte vunnit US Open, men han har slutat på en andraplats vid sex tillfällen. Golfstjärnan har varit rankad totalt 771 veckor top-10 i världen enligt den officiella världsrankingen, och har som bäst varit rankad som världstvåa vid flera tillfällen.  

Phil Michelson

Inför Masters lägger även ”Lefty” ut en film på sociala medier, där han vill slå ett slag för de två legendarerna Seve Ballesteros och Arnold Palmer. I sin Mercedes kör han samtidigt som han berättar om sin personliga relation till dem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights