Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the all-in-one-seo-pack domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /www/webvol28/a4/d3fghw1efjsokw6/golfbladet.se/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114

Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the wp-cerber domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /www/webvol28/a4/d3fghw1efjsokw6/golfbladet.se/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114
Smörrebröd Buono med kycklingmedvurst - Golfbladet
Äta & BoNyheter

Smörrebröd Buono med kycklingmedvurst

Vad sägs om en matig macka med smakrik kycklingmedvurst toppad med massa italienska smaker? Magi! Smörrebröd Buono med kycklingmedvurst har vi receptet på här. Är ni intresserade av att veta hur gott det blir och hur man gör en matnyttig smörgås med alla goda ingredienser som mättar efter en lång golfrunda?


Servera kycklingmedvurstsmörrebrödet exakt när du vill på dygnet! Blir det som brunch, middag eller nattamat är
det gott med en kall öl till.

Fick fria händer


Mattias ”Fredagskocken” Larsson fick fria händer att ta fram ett recept med en ny kycklingmedvurst. Han bjuder på ett oemotståndligt smörgås-recept med smak av Italien. Med några få ingredienser lagar du snabbt och enkelt denna härligt matiga macka, lika god till frukost och brunch som till en lättare lunch eller middag.

4 portioner
Tillagningstid: 15 minuter

1 förpackning Lönneberga Kycklingmedvurst (á 120 g)

4 skivor vitt surdegsbröd

8 kokta kronärtskockshjärtan

8 soltorkade tomater i olja

olivolja

Örtspread

100 g cream cheese

1 liten vitlöksklyfta

3 msk hackad basilika

2 msk hackad ruccola

Såhär gör du

Örtspread: blanda ihop ingredienserna.

Tillbehör: dela kronärtskockorna och tomaterna på hälften.

Surdegsbröd: stek brödet i rikligt med olivolja på medelhög temperatur tills de har en frasig yta.

Servering: bred generöst med örtspread på brödskivorna och lägg på kycklingmedvurst, kronärtskockshjärta och
soltorkade tomater.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights