NyheterSvenska golfbanor

Sveriges bästa träningsanläggning blir ännu bättre

Halmstad Golfarena invigdes 2011 och fick snabbt utmärkelsen Sveriges bästa träningsanläggning för golf av Svensk Golf. Sen dess har anläggningen fortsatt att utvecklats. Numera är Golfarenan en golfanläggning, tränings- och friskvårdsanläggning, mötesanläggning och en växande boendeanläggning.

– Vår senaste investering i golfprodukten är att vi nu installerar Toptracer Range på 20 av våra 24 rangeplatser under tak, säger Lina Siljegård, VD Halmstad Golfarena.

– Det kommer att lyfta träningsmöjligheterna ytterligare för våra medlemmar och gäster. Vår grundidé är att ge golfare i närområdet och besökare bästa möjliga förutsättningar att utvecklas som golfare. Från dag ett har det varit viktigt att golfträning ska vara rolig och inspirerande samt att kvaliteten ska vara den bästa! Toptracer Range ligger i linje med detta.

Toptracer Range visar en exakt projicering av dina golfslag på en skärm i ditt rangebås. Du ser exakt hur långt du slår och hur nära målet bollen hamnar. Du kan spela virtuella golfrundor på ikoniska golfbanor runt om i världen, tävla mot dina kompisar och skapa olika träningsutmaningar.

– Vi har valt att utveckla verksamheten med Toptracer Range för att det tar vår rangeprodukt in i framtiden på ett bra sätt, säger Martin Siljegård, anläggningschef och grundare av Halmstad Golfarena.

– Det har varit viktigt för oss att såväl nybörjare som duktiga golfare oavsett ålder, ska kunna utnyttja de värden som tillförs med Toptracer Range. Kort sagt ska man kunna bli en bättre golfare samtidigt som det ska vara riktigt roligt att träna på rangen året runt.

– Halmstad Golfarena är en pionjär inom golfträning, precis som Toptracer, och framför allt delar vi exakt samma målbild, att det ska vara riktigt roligt att träna på rangen året runt, så det här känns som en perfekt matchning. Alla som besökt Halmstad Golfarena vet att det är Sveriges främsta träningsanläggning för golf och det är genuint roligt för oss att få arbeta tillsammans med dem och fortsätta att modernisera och digitalisera deras anläggning, säger Olof Ellman, säljare för Toptracer Range i Norden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights