Golfbanor i Sverige

Sparrens Peter Tedenbäck gör golf till en viktig sak

För tredje året i rad spelas AjaBaja Golfen på Sparren Golfklubb den 18 juni för att samla in pengar till barn som drabbats av cancer och deras familjer. Tävlingen anordnas av den ideella föreningen AjaBajaCancer som på olika sätt underlättar vardagen för familjerna.

En dag fylld av spänning

– Utan tävlingsledaren Peter Tedenbäck, Sparren GK, alla företag som bidrar till tävlingen, alla spelare och all volontärer hade inte årets viktigaste golftävling kunnat genomföras. Vi är många som arbetar ideellt för att genomföra tävlingen och vårt mål är att det ska bli en dag fylld av spänning och glädje, säger styrelseledamoten Katties Brunberg som tillsammans med Ewa Pauli är de från AjaBajaCancer som har huvudansvaret för tävlingen. 

Sparren GK
Vackra Sparren GK Foto Jacob Sjöman

AjaBaja Golfen genomfördes första gången 2019 på Sparren GK som upplåter sin bana under tävlingen till föreningen. Det är många företag som bidrar genom att vara hålpartners, skänker priser, lånar ut saker eller sina tjänster till denna dag. Alla har det gemensamma syftet, att hjälpa familjerna som drabbats av barncancer.

sparren
Sparren GK i Uppland

– Barn ska inte drabbas av cancer, men om jag kan hjälpa de sjuka barnen så gör jag det. Tack vare mina chefer på Sparren GK så kunde vi starta AjaBaja Golfen. Det är klart att jag är väldigt stolt att få stötta och att det har gått så bra för tävlingen.

Blivit en succé

Tack vare väldigt många bra vänner och företag som har bidragit till att det har blivit en succé och framförallt alla deltagare som gör att det blir en sån fantastisk dag, de stora hjältarna är Ewa, Katties och Ellinor, utan er blir det svårt, mitt engagemang är enkelt. Fortsätt att stödja AjaBajaCancer, de gör ett jobb utan dess like, säger Peter Tedenbäck från Sparren GK.

Många aktiviteter

Tävlingsformen är en 4-manna scramble och anmälningslistan blev fulltecknad väldigt snabbt. Under tävlingen kommer det vara många aktiviteter längs banan och flera tävlingar i tävlingen för att göra denna dag till ett positivt minne oavsett hur det går för laget. 

AjaBaja Golfen samlar in pengar

AjaBaja Golfen har under de tidigare två åren inbringat 444300 kr till AjaBajaCancer. Pengarna går oavkortat till att på olika sätt underlätta vardagen för familjerna. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights