Nyheter

Spela golf på ett nytt, roligt sätt!

Uppfinnaren John Eriksson är en entusiastisk golfare, före detta journalist och jobbar till vardags med PR inom bilbranschen. När han började spela golf efter ett långt uppehåll, fick han en idé om att kombinera golf med sällskapsspel – för att ge golf en ny dimension och för att få mer variation. Så föddes Nutty Golf.

Nutty Golf är ett kortspel som introducerar slumpmässigt en tillfällig regel på varje hål som ett tillägg till de vanliga golfreglerna. Du får träna på att slå kreativa slag och på att vässa din spelstrategi.

Hur spelar man?

1) Blanda kortleken.

2) Innan ni slår ut p å varje hål, dra ett kort ur leken. Använd samma kort för alla i gruppen och tävla mot varandra, eller låt varje spelare dra ett eget kort.

3) Stoppa tillbaka kortet/korten i leken.

4) Spela hålet enligt regeln på kortet.

Exempel på regel ur kortleken: One Club Challenge Innan du slår ut, välj då en klubba som du måste spela alla slag på hela hålet med. Nutty Golf går att använda både själv och i grupp.

Få en osynlig spelpartner när du spelar ensam, eller använd Nutty Golf som ett kul, nytt sätt att tävla med varandra i kompisgänget. Det passar utmärkt för matchspel och man kan jämföra score inom gruppen när alla i bollen använder samma kort/regel på varje hål. Kortspelet går till och med att använda som grund för en tävling när arrangören i förväg bestämmer vilket kort ur leken som gäller på varje hål.

Reglerna är utvecklade för att inte vara spelstörande, utan man kan spela med i princip samma tempo som vanligt och med normal nivå av interaktion mellan spelare i bollen.

Spelet levereras i en hård ask tillsammans med ett regelhäfte och den specialdesignade kortleken som innehåller totalt 28 kort. 18 av korten har unika regler och de resterande tio är bonuskort som man själv kan använda för att vidareutveckla spelet om man kommer på egna, roliga regler.

Köpinformation

Nutty Golf finns att köpa via hemsidan www.nutty-golf.com och via utvalda återförsäljare.

Kortspelet kostar 199 kronor plus eventuell frakt i Sverige.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights