Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the all-in-one-seo-pack domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /www/webvol28/a4/d3fghw1efjsokw6/golfbladet.se/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114

Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the wp-cerber domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /www/webvol28/a4/d3fghw1efjsokw6/golfbladet.se/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114
Stärkande golfmat – Sweet Pork Tacos - Golfbladet
Äta & Bo

Stärkande golfmat – Sweet Pork Tacos

Skräm bort kylan och skäm bort magen med goda tisdagstacos. Med Santa Maria Next Mex kan du dessutom ta dina tacos till nästa nivå. Förutom goda salsor och kryddpaster, tortillabröd gjord på majs samt lime & jalapeño mayo finns nu även kikärtschips och en helt ny kryddpasta med smak av ananas och ancho chili.

Vegansk golfmat

Spelar man golf behöver kroppen näring, men efter vinterns tunga grytor är det dags för lättare föda. De nya Next Mex-produkterna är helt veganska och kryddpastan går att blanda ihop med ditt favoritprotein, vare sig det är växtbaserat, fläskkött, nötkött eller kyckling.

4 portioner
200 g vitkål, finstrimlad
2 msk majonnäs
1 stjälk salladslök, finskivad
1½ paket Santa Maria Tortilla Corn & Wheat Small
500 g fläskkött (karré, filé) i tunna strimlor
1 msk matolja
1 paket Santa Maria Spice Paste Sweet Pork Tacos
65 g (en påse) bladspenat
1 flaska Santa Maria Peach & Chili Salsa
1 dl jordnötter, krossade. Alt. rostade pumpafrön

Gör så här:

Skölj och skär grönsaker och krossa jordnötterna.

Blanda den finstrimlade vitkålen med majonnäs.

Värm tortillabröden i en het, torr stekpanna på medelstark värme, cirka 10 sekunder per sida
tills de är lite rostade och puffar upp. Lägg de värmda bröden under en kökshandduk för
varmhållning.

Skär köttet i tunna strimlor. Stek strimlorna i het panna med lite olja tills köttet är brynt och är
genomstekt.

Rör ner kryddpasten i pannan och värm några sekunder och ställ åt sidan.

Servera köttet i de varma tortillabröden med bladspenat, vitkålssallad samt Peach & Chili
Salsa. Toppa med finskivad salladslök och krossade jordnötter eller andra nötter eller frön.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights