Livsstil

Dubbelt så mycket golf för pengarna

Golfen förändras och vi utvecklas. Kallfors Golf och Vidbynäs Golf ger dig Golf South Sthlm – ett koncept där du får södra Stockholms två bästa och mest trivsamma golfklubbar i ett och samma medlemskap. Här får du dubbelt så mycket golf för pengarna!

Golf South Sthlm är resultatet av en vision som handlar om att skapa södra Stockholms bästa och mest prisvärda golfupplevelse. För alla.
Medlemmarna och partners får tillgång till allt som Kallfors Golf och Vidbynäs Golf har att erbjuda – i ett och samma medlemskap – helt enkelt ett koncept med extra allt eller dubbelt så mycket golf för pengarna. Tillsammans erbjuds 69 hål med tre av regionens högst rankade banor, Vidbynäs South Course (1), Kallfors 18-hålsbana (2) och Vidbynäs North Course (3).

Jubileumsår

Under 2019 firar Kallfors Golf 20 år, Vidbynäs Golf 15 år och Golf South Sthlm 5 år! Detta kommer att firas med många erbjudanden under året.
Eller vad sägs om att samla ihop ett kompisgäng på 12 personer eller fler och få 25 procent i rabatt på alla nya årsavgifter!  Detta erbjudande gäller mellan 15 februari till 15 maj och det finns maximalt 100 platser till dessa priser.

Får rabatt


Du som redan är medlem idag kan också under samma tidsperiod värva smart och få 25 procent i rabatt på din egen årsavgift när du värvar en ny medlem som väljer medlemskap Size 22-30, Medium eller Large.

Jubileumstävling


Under jubileumsåret kommer det även att spelas en jubileumstävling på Kallfors och en på Vidbynäs. I samband med jubileumstävlingen på Kallfors får vi en visning av framtidens golf. En ny 6-hålsbana invigs då. En bana sponsrad av Clean Drink, därav namnet Clean Course.
Banan är ritad av det före detta Europatourproffset och numera banarkitekten Pierre Fulke och ligger alldeles intill klubbhuset på Kallfors. Hålen är mellan 50 till 80 meter långa.

Förbättra närspelet

Banan är därmed snabb att spela och är framtidens bana för företagsevent med mera. Eller för alla som vill spela golf men inte ägna hela dagen. Eller kanske för dem som vill förbättra sitt närspel… Det finns självklart ett stående HIO-pris som gäller på alla hål hela säsongen! Banan kommer vara öppen för alla, du behöver inget golf-id eller grönt kort för att kunna spela här.
– Under jubileumsåret kommer det fler överraskningar och erbjudanden, berättar Robert Wahlin, VD Golf South Sthlm AB

Södra Stockholms bästa företagsgolf

Företagspartners har det extra förspänt i Golf South Sthlm med tillgång till Kallfors och Vidbynäs samtliga 69 hål. På båda anläggningarna finns moderna och familjära klubbhus samt välrenommerade restauranger för att ge företagspartners och företagskunder den ultimata upplevelsen – helt enkelt södra Stockholms bästa golfupplevelse.
Välkommen till Golf South Sthlm – dubbelt så mycket golf för pengarna!

Av Johan Dahlqvist
Foto Pressbilder

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights