NyheterUtrustning

Stil och komfort i PINGs nya damkollektion

PING presenterar nu sin kollektion för vår/sommar 2024, som erbjuder ett brett utbud av mönster, färger och stilar som ska passa alla typer av golfare. Under ett år där PING återigen kommer att stödja damgolfen under Solheim Cup, ger den nya säsongens kollektion ett brett utbud av stilar som ska inspirera till självförtroende hos alla kvinnliga golfare.

Tre individuella färg- och mönsterserier utgör den nya damkollektionen, med mångsidighet och möjligheter till olika kombinationer inom varje serie för att skapa ett omfattande utbud av kläder.

Aruba Geo-kollektionen har ett klassiskt geometriskt mönster i mellanskala. Golfare kan skapa en skön sommarlook med stiliga mönsterdrivna plagg eller välja en sportigare look med enfärgade plagg och snygga detaljer, allt i en fräsch färgkombination av Aruba Blue och White.

Collage-kollektionen är den största av de mönstrade serierna och blandar ett blommigt mönster med en enkel geometrisk kontrast för att skapa en kollagestil. Med detta vintage-inspirerade mönster kan kvinnliga golfare blanda och matcha blommiga mönster med marinblå eller vita geometriska mönster för en uttrycksfull look, eller med enfärgade plagg för en mer klassisk stil.

Den tredje mönster-serien, ”Jagged Diamonds”, ger dramatik till kollektionen och erbjuder en ny tolkning av det traditionella argyle-mönstret. Genom att kombinera nyanser av Pink Blossom och Coronet Blue på en mörkblå bas kan denna serie koordineras med olika färgalternativ. Även inom denna kollektion finns stilar med sportiga ränder som erbjuder ett omfattande utbud av valmöjligheter för alla preferenser och generationer av kvinnliga golfare.

Ett annat tillskott till kollektionen kommer i form av den andra generationen av Verity-byxor och shorts som har en förbättrad komfort och prestanda. Konstruerade i ett mjukt, fyrvägsstretchande stickat tyg som ger bekvämligheten från leggings men samtidigt det formella utseendet från golfbyxor och shorts.

Den nya, ärmlösa klänningen Ellen bidrar med en känsla av elegans till kollektionen, med sidopaneler och en mandarin-stilkrage, vilket ger en sofistikerad look på banan.

Kollektionen även ett brett utbud av huvudbonader för att komplettera varje look. Från Neo-solskärmen i sex olika färgkombinationer till den traditionella PING-kepsen kan kvinnliga golfare matcha från topp till tå hela säsongen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights