NyheterTävlingar

Ström i fortsatt ledning

De tuffa förhållanderna håller i sig i Kenya och Linnea Ström är nu enda spelare under par i Magical Kenya Ladies Open. 25-åringen gick det andra varvet på 73 slag, ett över par, och med sina tre under par totalt har hon en ledning med tre slag inför helgen.

Ström gjorde tre birdies, två bogeys och en dubbelbogey på Baobab Course.

– Det kändes som att jag spelade bättre golf idag än igår, men jag gjorde åtta birdies igår och tre idag, så det gör stor skillnad, sa Ström efteråt.

– Jag var bättre från tee idag, vilket är viktigt på den här banan, men min puttning var inte lika bra idag som igår. Men jag gillar hur jag spelar för tillfället trots att jag inte scorade så bra idag.

Spaniens Nuria Iturrioz är på par totalt och ligger på andra plats. Fem spelare delar tredjeplatsen däribland skotskan Michele Thomson som sköt den överlägset bästa rundan på fredagen, 66 slag.

Lisa Pettersson avancerade till delad 7:e plats efter en parrunda. Tyvärr tappade Julia Engström rejält efter en fin förstarunda. Engström gick runt på 79 slag och delar 22:a platsen med bland annat Lina Boqvist.

Klicka här för att komma till ledartavlan från Magical Kenya Ladies Open

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights