NyheterPorträtt

Tiger Woods invald i Hall of fame

Han har vunnit 93 segrar världen över, varav 15 majors. Att Tiger Woods skulle väljas in golfens Hall of Fame var bara en tidsfråga. Men i början av mars fick Tiger Woods ett samtal från Jay Monohan,  PGA Tour-chef och styrelseledamot i World Golf Foundation, som meddelade att Tiger kommer att väljas in 2021.

tiger

– Jag är både hedrad och ödmjuk inför att ha blivit invald i World Golf Hall of Fame. Det här senaste året har varit en fantastisk resa och supporten jag har fått från familj, vänner och fans har varit överväldigande. Det här priset är den ultimata symbolen för att man aldrig ska ge upp, sa Tiger Woods efter samtalet.

Läs mer om Rivalernas kamp här>>

För att väljas in i golfens Hall of Fame är ett av kriterierna att man måste vara minst 45 år. Tiger Woods fyller 45 den 30:e december i år …

Som en födelsedagspresent kommer Tiger att ge sig själv en spännande överraskning. Även vi andra får vara med och följa ”presenten”. Alla väntar med spänning. Tiger ska i december spela med sin son Charlie Woods och möta bland annat Justin Thomas och pappa Mike.
Det tillhör inte vanligheterna att Tiger Woods dyker upp på golfbanan med sonen Charlie som tävlingspartner. 11-åringen sägs vara lika sugen på att vinna som sin far.

Foto Getty Images

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights