Golfbanor i SverigeGolfpärlorNyheter

Fritt medlemskap för alla inom sjukvården

Johan Mihkelson Ringqvist, ägare av Ekholmsnäs Golf Lidingö, berättar:
– Vi på Ekholmsnäs Golf Lidingö vill göra vad vi kan för att stötta alla som jobbar inom sjukvården i dessa speciella tider. En golfbana erbjuder en plats för friskvård och aktivitet som jag tror kommer uppskattas av allt fler i rådande läge. Såklart är det allas vårt ansvar att minska risken för smittspridning och vi följer de riktlinjer som tagits fram av Svenska Golfförbundet och RF.

– Vi erbjuder alla som arbetar inom sjukvården i Stockholms Län en möjlighet att träna och spela golf utan kostnad. Det innebär alltså fritt medlemskap på Ekholmsnäs Golf Lidingö under säsongen. I medlemskapet ingår ett aktivt Golf-ID, golftidning, försäkring samt möjlighet att spela på alla våra samarbetsbanor i Stockholm till rabatterad greenfee. Dessutom ingår fria bollar på vår driving range.

– Då vår golfanläggning ligger geografiskt bra till mot stora sjukhus som Karolinska Universitetssjukhuset och Danderyds sjukhus hoppas vi att många har en möjlighet att komma ut till oss under säsongen. Har man inte möjlighet till besöka oss ger medlemskapet möjlighet att spela mot greenfee på landets alla golfklubbar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights