NyheterTävlingar

Tom Hoge satte nytt banrekord på TPC Sawgrass

Det är en spännande utveckling på TPC Sawgrass i Florida. I den tredje omgången av THE PLAYERS Championship 2023 sköt Tom Hoge svidande 10 under par 62 för att sätta nytt banrekord i tävlingen och började på allvar jaga Scottie Scheffler inför sista rundan. Synd bara att flera spelare, bland annat Hutton och Hovland, kämpade där ute på gräset och avancerade sitt spel.

Med sin vackra golfsving fick Hoge publiken att jubla. Vilken runda den 33-årige amerikanen gjorde! Han klättrade flera steg på ledartavlan med sitt unika spel. Han är omtyckt också mycket på grund av att han stått emot lockelsen att tjäna storkovan på LIV Tour. Medan Hoge har sett många av sina kolleger slå gå över till den saudisk-stödda golftouren under det senaste året eller så, har han varit lojal mot PGA Tour.

Här kan ni njuta av hans golf.

Inför slutronden är Australiens Min Woo Lee två slag bakom världstvåan Scottie Scheffler, men han kommer inte att hålla igen eller börja spela defensivt.
– Nej, banan passar mig, jag älskar att spela här. Det kan bli en av de största dagarna hittills i mitt liv men jag kommer oavsett att gå ut och ha kul och bjuda på mig själv, sa den 24-årige golfspelaren. Många är väldigt allvarliga och seriösa härute men jag försöker vara lite tvärtom. Jag vill bara ha kul och har inget emot att prata lite med åskådarna och skratta lite om det inte går bra. Det har varit min attityd den senaste tiden att inte ta spelet för allvarligt.

Min Woo Lee är yngre bror till U.S. Women’s Open-mästaren Minjee Lee. Han imponerade stort hela dagen och blev tvåa på tolv under par i sin första start i tävlingen.

Svenske David Lingmerth är delad åtta inför slutronden, sex slag bakom ledande Scheffler. Men det förrädiska avslutningshålet kostade svensken en dubbelbogey efter att han slagit första driven i vattnet till vänster och, det innebar till slut en 68-rond och delad åttondeplats inför sista ronden, sex slag bakom Scheffler. Lingmerth var delad tvåa här för tio år sedan, två slag bakom en viss Tiger Woods. Nu finns möjligheten till ännu en fin placering.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights