Nyheter

Exflickvännen rasar över Tiger Woods beteende

En ny skandal har blossat upp runt Tiger Woods. Erica Herman, Tiger Woods exflickvän, har stämt golflegenden för att få tillgång till de gemensamma egendomarna. Woods och Herman har varit ett par i flera år och har haft både en kärlekssaga ihop och en professionell relation. Erica Herman började en gång i tiden som restaurangchef för Tiger Woods populära restaurang i Florida, The Woods Jupiter, innan hon och Woods blev romantiskt involverade.

Tiger Woods och Erica Herman – en bitter separation

Efter ett antal år tillsammans tycks dock relationen mellan dem ha tagit en bittrare vändning. Enligt Herman har Woods nu stängt henne ute från deras gemensamma egendomar, inklusive huset och andra tillgångar. Exflickvännen har därför valt att ta till rättsliga åtgärder för att få tillgång till det hon anser är hennes rättmätiga ägodelar.

Tiger Woods och Erica Herman har synts tillsammans i flera år. Men nu verkar förhållandet vara slut och under ytan handlar det om ett tystnadsavtal som rör sexuella övergrepp eller trakasserier. Hela historien är väldigt känslig för elitspelaren eftersom det spreds ut över hela världen att han var otrogen upprepade gånger mot sin exfru, svenskan Elin Nordegren.

Avtalet sägs ha undertecknats i början av parets förhållande, i augusti 2017, och i de juridiska handlingarna som Erica Herman nu lämnat in hävdar hon att det är ogiltigt, eftersom den så kallade ”Speak Out Act” förbjuder sekretessavtal i fall med sexuella övergrepp och trakasserier.

Erica herman

För Woods, som har kämpat med skador och personliga problem de senaste åren, kan denna rättstvist vara ytterligare en stressfaktor att hantera. Woods har tidigare öppnat upp om sina mentala och fysiska hälsoproblem och hur de påverkat hans liv och karriär. Hans tragiska bilolycka i februari 2021 ledde till en längre rehabiliteringsprocess, och det är oklart om han någonsin kommer att bli helt återställd.

För Erica Herman, som enligt källor har försökt att hålla en låg profil sedan splittringen med Woods, kan denna rättstvist också vara en känslomässig påfrestning. Det är aldrig lätt att bryta upp med någon man har haft en nära relation med och när en gång gemensamma ting nu har blivit en rättstvist, kan det göra situationen ännu svårare.

Det är oklart hur det hela kommer att lösa sig och om Herman får som hon vill. En sak är säker, detta är en påminnelse om att även kändisar och idrottare inte är immuna mot privata problem och tvister. För Woods och Herman är kärlekssagan över och det blev ju ett sorgligt slut på deras relation. Erica har varit en enormt stöd också för Tiger Woods två barn, dottern Sam och sonen Charlie, under den svåra krisen efter golfarens bilkrasch. Barnens mamma är svenskan Elin Nordegren och det har rapporterats i media att både hon och Erica kom mycket bra överens. De syntes tillsammans på bild i Orlando när Charlie Woods steg ut i rampljuset och visade vad han gick för i PNC Championship, där han och pappa Tiger tävlade tillsammans.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights