FeatureLivsstilNyheter

Så har ni aldrig sett golfstjärnorna

Vi är vana att se dem i moderiktiga golfkläder, allvarliga och fokuserade ute på golfbanan. Det finns en annan sida, mer privat, som golfstjärnorna sällan visar upp. Men i och med instagrams sprängkraft i mediebruset hänger proffsen med i sociala medier och vet att fansen vill ha mer än de får se på golftävlingarna.

Stjärna på sporthimlen

Att stärka det personliga varumärket är viktigt i dag och är man en stjärna på sporthimlen är man även en megakändis – precis som filmstjärnor och politiker.

8 personliga bilder

Här är 8 golfproffs som visar upp en annan sida av sig själva på instagram – ganska kul faktiskt.

1. Brooks Koepka på en SUP. I kostym, slips och en paddel i handen. Barfota balanserar amerikanen på en surfbräda och tittar in i kameran som en stilig James Bond.

2. På tal om James Bond så sitter svensken Henrik Stenson på Casino Royale med 007 och ett gäng spelsugna herrar. Trycker man på pilen på bilden ser vi en annan känd person, danske skådespelaren Mads Mikkelsen…

3. Justin Thomas spelar inte poker utan biljard i hemmets trygga vrå. Medspelaren är trogne hunden Franklin.

4. Tiger Woods i fiskartagen hör heller inte till vanligheterna. Golfstjärnan sköt, träffade och fick napp. Födelsedagsmiddagen var fixad!

5. Phil Mickelson nallar på pepparkakshuset före jul…

6. Rory McIlroy åkte till Dubai och fick en ny kompis.

7. Från Australien kommer proffsspelaren Jason Day, som numera bor i Westerville i Ohio med sin fru Ellie Harvey och de tre barnen Dash, född 2012, Lucy, född 2015, och Arrow, född 2018. Här ser vi två av barnen på en gullig familjebild från stranden.

8. Jon Rahm firade nyligen sin första bröllopsdag med sin fru Kelley och lade ut bröllopsfotot från basilikan där de gifte sig i hemstaden Bilbao. Romantisk bild!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights