LivsstilNyheter

Trendbrottet – nu vågar vaccinerade boka utlandsresor

Redan under den senaste reklamkampanjen såg KLM en försäljningsökning av sommarresor på över 70 procent. Nu noterar vi ett trendbrott då även bokningar för hela året ökar. Ett av skälen är den ökade vaccinationstakten som gör att vi känner oss tryggare att boka en resa. Ett annat skäl är restriktionslättnader i flera länder. Det som är mest populärt nu är att boka upp sommarresan i södra Europa samtidigt som bokningarna för höst/vinterresan till Asien eller USA också har kommit igång.

Det faktum att vi erbjuder helt öppet köp gör att ressugna kan boka och avboka fram till dagen före avresa, oavsett anledning, och få pengarna åter. Det lyfter vi fram på ett kul och annorlunda sätt genom en interaktiv AI styrd utomhustavla tillsammans med Clear Channel, vår reklambyrå M&C Saatchi och yogainstruktören, tiktoker och komikern Dag Tolstoy. Vi bjuder på lite extra omtanke i dessa tider, säger Maria Hagelberg, Marknadschef KLM North Europe.

Många reser trots pandemin

Under pandemin har vi noterat en ökning av nya kunder vilket vi är väldigt stolta och glada över. Vi bedömer att kunder i högre utsträckning valt och väljer KLM tack vare vårt stora nätverk. Under hela pandemin har vi fortsatt att trafikera större delen av vårt nätverk och framförallt har vi kopplat ihop Norden med världen under hela pandemin och därmed vunnit många nya kunder som av olika anledningar behövt resa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights