NyheterTävlingar

Två hole-in-ones av Miguel Angel Jimenez på Champions Tour

Miguel Angel Jimenez gjorde inte bara en, utan två hole-in-ones under Cologuard Classic på Champions Tour i helgen. Den 58-årige spanjoren avslutade med 65 slag för att vinna tävlingen med fyra slag.

Jimenez ledde med två slag inför det sista varvet och han inledde med birdie-eagle på Tucson National och hade då ökat ledningen ytterligare. Bernhard Langer, som vann Charles Schwab Cup förra året, närmade sig spanjoren och med en birdie på det 12:e hålet för tysken var ledningen nere på tre slag. Men två hål senare släckte Jimenez allt hopp för de jagande splarna genom att sätta utslaget direkt i hål på det 178 yards långa 14:e hålet. Det var Jimenez andra hole-in-one för tävlingen. Den första kom på på det 7:e hålet på fredagen. Han kunde sedan avsluta med fyra raka par och ta en enkel seger över närmast Woody Austin och Bernhard Langer.

Jimenez vann säsongsöppningen Mitsubishi Electric Championship på Hawaii och var femma förra veckan på Chubb Classic i Florida. Han har rekordet på Europatouren med 10 hole-in-ones och nu blev det alltså två på samma tävling på Champions Tour. Märkligt nog hände det även ifjol i Cologuard Classic när Tim Petrovic lyckades med bedriften.

Robert Karlsson fortsätter med sitt fina spel och med den fina trenden 70-69-68 kom Karlsson delad sexa.

Se slutresultatet från Cologuard Classic här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights