Nyheter

Z-STAR Diamond från Srixon

Srixon lanserar nu en ny Z-STAR boll som fått namnet Diamond.

– Genom att arbeta nära våra tourspelare har vi skapat Diamond-bollen som en förbättring av vår premium-tourserie, säger Lionel Caron, Chief Sales and Marketing på Srixon Sports Europe.

– Diamond-bollen är något av det bästa av två världar, som blandar många av fördelarna med våra två nuvarande modeller. Precis som Z-STAR XV producerar Diamond riktigt bra bollhastighet och längd. Men tack vare ett något tjockare skal har Diamond exceptionell spinn och kontroll vid kortare slag. Det här är bollen som vår senaste värvning, den 4-faldige majorvinnaren Brooks Koepka, använder på touren, menar Lionel Caron.

– Diamond-bollen var ett stort skäl till att jag skrev på för Srixon, menar Koepka.

Diamond är en tredelad boll med en ”FastLayer Core”, en kärna som är mjuk i mitten men blir fastare utmot kanten. Det här ska ge både längd och känsla.

Samtidigt har Diamond-bollen Srixons patenterade Spin Skin med SeRM, ett hållbart uretanskal som gräver djupt in i wedgarnas grooves för att ge mer spinn. De 338 dimplarna skapar mindre luftmotstånd och flyger därmed bättre och stabilare, även när det blåser mycket.

Bollarna kommer till Sverige den 11 mars och kostar 549 SEK per dussin.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights