NyheterUtrustning

UA Hovr Tour SL – Spiklös sko från Under Armour

Under Armour lanserar nu UA Hovr Tour SL i samarbete med Jean-Jacques Rivet, som är en världsledande expert inom golfsvingens biomekanik. Skons ovandel har Under Armours patenterade Intelliknit-teknik som ska ge både stöd och stabilitet när du behöver det i svingen. Samtidigt som den ger dig stretch där du behöver flexibilitet.

Ovandelen är även behandlad med något som heter Neverwet som är precis som det låter, och tillsammans med ett vattentätt membran kan du spela med skorna i alla väderlekar.

Yttersulan har en kombination av Under Armours teknik för att förbättra rotationen och att överföra kraft från marken i svingen. Stabiliteten i skon förbättras ytterligare av UA Rotational Resistance Traction, med gummispikar i hälen och i framdelen av skon. Här kommer även den biomekaniska expertisen in. Yttersulan med sitt TPU-material gör att du får ett bra fäste med foten, håller därmed foten på marken under en längre tid i svingen, som i sin tur ger bättre stabilitet och kraft.

Under Armours ”HOVR-foam” är ett nyutvecklat skummaterial som är extremt effektivt att återge energi som fås tillbaka varje steg du tar och den går snabbt tillbaka till sin form efter den blir komprimerad. Den har en hög grad av ”energy return” vilket innebär att den ger mycket av den energi som pressas ner i skon tillbaka till användaren.

UA Hovr Tour SL är tillgänglig i välsorterade shopar och finns i både svart och grått för 2 000 kronor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights