NyheterTävlingar

US Masters på tv– då ska du titta

Vilka är tv-tiderna för Masters? Det är en av de mest googlade sakerna just nu bland världens alla golfare. Och vi kan stilla hungern för svenskarna genom att servera information om var sändningarna finns och när det är dags att bänka sig i tv-soffan.

Inget kan mäta sig med The Masters

Finns det en sådan längtan efter någon annan tävling? Det skulle vara tennis i Wimbledon då. Annars är det inte mycket som kan mäta sig med det anrika och traditionsbundna golfeventet som äger rum på prunkande Augusta National i Georgia.

Augusta National golfbana
Augusta National – Masters 2022

Alla 18 hål är döpta efter olika blommor och växter. Bra en sådan sak! Vackra bilder på tv blir det och i takt med att den ena stjärnan efter den andra dyker upp i rutan blir spänningen lika het som den sydstaliga solen över golfbanan.

Fanny Sunesson är där!

I år är det Discovery som sänder i Sverige och du ser The Masters med svenska kommentatorer i streamingtjänsten discovery+ och i Kanal 9. Karin Frick och Fanny Sunesson finns på plats och på hemmaplan i Sverige är det Jonas Karlsson som rattar studion tillsammans med kommentatorerna Mattias Bohlin, Mats Hallberg och Wille Schauman.

Bryson
Bryson DeChambeau

Drömgolf blir det då Bryson DeChambeau kämpar om en Masters-seger trots skadan i handleden och den slitna kroppen efter alla kraftslag. Han går ut på torsdag 16.23 och då visar han som vanligt musklerna för tv-tittarna och publiken som tittar på.

Bryson Dechambeau

I samma boll går 28-årige Brisbane-bon Cameron Smith som nyligen vann The Players Championship. Den långhårige golfaren har även kommit tvåa i Masters och det var för två år sedan, 2020. 44-årige Paul Casey från England gör herrarna sällskap i bollen.

Tiger Woods
Tiger Woods

Mest spännande blir det allt när Tiger Woods slår ut bara några minuter senare. I släptåg har han sympatiske sydafrikanen Louis Oosthuizen som förövrigt samlar på traktorer och unge chilenaren Joaquin Niemann, som kan överraska stort.

Här kan ni se starttiderna för golfstjärnorna:

Bryson DeChambeau, Cameron Smith, Paul Casey
Torsdag: 16.23 Fredag: 19.30

Tiger Woods, Louis Oosthuizen, Joaquin Niemann
Torsdag: 16.34 Fredag: 19.41

Hideki Matsuyama, Justin Thomas, James Piot (amatör)
Torsdag: 16.45 Fredag: 19.52

Dustin Johnson, Billy Horschel, Collin Morikawa
Torsdag: 19.30 Fredag: 16.12

Will Zalatoris, Patrick Cantlay, Jon Rahm
Torsdag: 19.41 Fredag: 16.23

Jordan Spieth, Viktor Hovland, Xander Schauffele
Torsdag: 19.52 Fredag: 16.34

Matt Fitzpatrick, Brooks Koepka, Rory McIlroy
Torsdag: 20.03 Fredag: 16.45

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights