NyheterTävlingar

Forsström leder i Belgien

Det blev en riktigt bra svenskdag i Belgien när den första dagen av Soudal Open spelades på Rinkven International GC i Antwerpen. Simon Forsström spelade strålande och gick runt på 64 slag, sju under par efter en bogeyfri runda.

– Allt fungerade riktigt bra idag. Jag slog drivern rakt, satte upp några inspel nära och fick även i några puttar. Allt rullade på och jag gillar banan eftersom den är smal och inte så lång, så den passar mig bra, sa en nöjd ledare efteråt.

– Jag har spelat ganska stabilt hela säsongen, klarat många cuter och lyckats komma topp-10 några gånger. Jag ser fram emot resten av säsongen och att se vad jag kan göra.

34-åringen är ett slag före Jens Dantorp, James Morrison och Andrew Wilson från England, och tysken Marcel Siem. I toppen efter den första dagen hittar vi ytterligare två svenska spelare: Marcus Kinhult och Alexander Björk delar sjätte platsen på fem under par.

Klicka här för att komma till ledartavlan från Soudal Open

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights