Nyheter

Ett samarbete med passion för golf

En runda golf på Kristianstad GK var startskottet för ett samarbete mellan Stockholmsbaserade head cover-tillverkarna SOFO Golf och Cross Sportswear. Med gemensam syn på social och inklusiv golf, passion för mode och med kontor tvärs över vattnet från Södermalm till Lilla Essingen fanns alla förutsättningar serverade på ett fat.

Den limiterade upplagan om 10 st driver-skydd har getts ut till en noga utvald skara kvinnor med driv. Detta för att hylla de befintliga, men även stödja att fler starka kvinnliga röster tar plats inom golfen. Några av de som mottagit ett kit är svenska LET-spelaren Anna Magnusson, tränaren & profilen Marlene Hedblom samt golf-influencers så som tyska Diana Schneider och brittiska Katie Clarke.

Vindjackan Zephyr med tygmärken och bomber-krage i Cross damkollektion ligger till estetisk grund för klubbskyddet. Utsidan i veganskt läder har säsongens gröna nyans Milky Jade och insidan en gul mjuk fleece som omsluter klubbhuvudet. Budskapen i tyglapparna, även dem designade och sydda i Emilie & Philips källarstudio, är framtagna för att ge användaren en positiv boost på väg upp på tee med uppmaningarna ”Drive like the wind” & ”Look good, play well”. Mantran som alla kan dra nytta av ute på banan och i livet.

Läs mer på Cross hemsida

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights