NyheterTävlingar

Vann Masters – så mycket tjänade Scheffler

Det blev både ära, berömmelse och pengaregn över 25-åringen Scottie Scheffler som vann sin första majortitel i US Masters i helgen. Golfmästaren fick lika många miljoner som år han tillbringat på jorden. Ja, ni gissade rätt – 25 miljoner kronor!

Scheffler såg stolt ut

– Jag har haft ett så stort stöd. Jag känner mig så välsignad, sade Scottie Sheffler efter den efterlängtade segern. Till synes mycket rörd förärades amerikanen sina välförtjänta gröna kavaj. Han log och så stolt ut.

Historisk seger

– Att få äran att vinna är verkligen speciellt, sade Scheffler, som drömt om att kvala till tävlingen och att få delta.
En seger i denna anrika golftävling är något som han alltid kommer att bära med sig. En historisk dag.

Frun Meredith fick en segerkyss innan övriga familjen kastades sig över honom för att gratulera. Med fyra storasystrar har Scottie Scheffler lärt alltid varit omhuldad men öven fått lära sig motstånd och har alltid fått veta sin plats.

När fattade Scheffler att han faktiskt kunde vinna Masters 2022? Han berättade för pressen:
– På fredagen insåg jag första gången jag faktiskt hade chans att vinna. Sedan var det ju lite rafflande på slutet och jag är glad att jag står här i dag med trofén i mina händer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights