Äta & BoNyheter

Vedeldade badtunnor på Royal Park

För att höja julkänslan på Royal Park STHLM installeras nu vedeldade badtunnor i gläntorna på den stora trädgårdsterrassen i ljuvliga Hagaparken med utsikt över Brunnsviken.

Eldarna brinner, granarna glittrar, lampslingorna lyser, jazzbandet spelar och färgerna skiftar över träden i vinterskrud. Så varför inte finna ditt lugn i en badtunna i goda vänners lag och njuta av ett glas champagne under stjärnorna?

Njut av värmen utomhus

Trädgårdsterrassen är stämningsfull nu när julen dragit in på Royal Park Sthlm och badtunnorna ger det där lilla extra. Att kunna, efter en lång promenad, golf- eller löprunda i Hagaparken, njuta i en vedeldad badtunna, piska sig på ryggen med björkris mitt ute i naturen med den magnifika utsikten över Brunnsviken, för att sen runda av i en uppvärmd bastu, är inget annat än magiskt. Royal Park har även ett utegym som står öppet för allmänheten att nyttja.

I terrassens stora, uppvärmda och vinterdekorerade tält står borden långt isär och man kan njuta av autentisk streetfood; man kan dela på en grilltallrik till bords och annars serveras alltifrån grillspett, pizza, hamburgare, crêpes, soppa och flertalet växtbaserade överraskningar.

Umgås med vänner i det fria

– Jag tycker själv mycket om den här typen av naturupplevelse och jag hoppas att detta ska uppskattas av privatpersoner såväl som företagsevenemang. Att kunna bli serverad direkt i badtunnorna och kunna umgås med vänner ute i det fria är fantastiskt i tider som dessa, säger entreprenören Ulrich John, ägare av Royal Park STHLM och verksamheten på destinationen samt initiativtagare av Royal Park Hospitality & Education Hub.

I helgen öppnar även det växtbaserade femrätters julbordet upp som bjuder på alltifrån barrskog, tjära eld och snö när nordisk natur är temat för den växtbaserade julen. Förutom vårt växtbaserade julbord, har vi fram till den 19 december ett 15-rätters libanesiskt julbord med grillade läckerheter. Allt detta kombineras med varma och kalla mezes såsom spenatpiroger, falafel, ostrullar, labneh, hommus, tabobouleh och mycket mer, för att inte tala om magdansösen som virvlar runt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights