Utrustning

Viktor Hovland gillar sin putter från PING

Två vinnare med klubbor från PING! Den norska Mayakoba Classic-segraren Viktor Hovland har tagit golfspelet med storm och lyckats kamma hem två PGA Tour-segrar under sina första år på touren. Vilket år 2020 med vinst från både Puerto Rico Open och Mayakoba Golf Classic.
Hovland satte segerputten i en dramatisk final i Mexiko och vad har han för succéputter, kanske ni undrar?

Inte konstigt att det var en putter från Ping som Viktor Hovland använde för att vinna tävlingen. Här ser ni den i närbild. Välanvänd och pålitlig.

Läs mer om Viktor Hovland här>>>

Viktor slår ut med en PING G425 LST driver. Och ser till att ta hem Mayakoba Classic 2020 med sin putter, PING PLD Prototype ‘Hovi’.

Golfutrustningsföretaget PING kan skatta sig lyckliga med denna nykomling och uppstickare från Norden. Framtiden ser mycket ljus ut för Hovland, som kommer att bli en än viktigare frontfigur och ansikte utåt för PING.Viktor Hovlands otroliga kometkarriär har väckt uppmärksamhet långt utanför Norges gränser, skriver Verdens Gang Sport.
– 23-åringen från Oslo har blivit en populär gentleman inom golfsporten och har kombinerat ett smittsamt gott humör med strålande golf.

Finalslaget ser ni här i klippet nedan:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights