Golfbanor i SverigeNyheter

Villa Baro öppnade mitt i pandemin

Golf är en av de största idrotterna i Sverige med över en halv miljon aktiva spelare. Under året började ytterligare 100 000 personer att spela golf på någon av de 480 golfbanorna, vilket ger mer än elva miljoner golfronder under januari-oktober, ett rekordår för golfidrotten.

Villa Baro

Villa Baros vd Anders Scharp hälsar att östgötarna ser fram mot golfsäsongen.
– Vi har redan nu full fart på bokningar för vårens golfrundor, och östgötarna står för en stor del av anmälningarna. Det är inte bara vi som upplever att golfintresset har ökat bland såväl nya som nygamla besökare, den trenden finns i hela Sverige.

Villa Baro


Villa Baro ligger i Åtvidaberg på en av Sveriges vackraste golfbanor. En naturskön parkbana som leder dig genom eklandskapet längs Bysjöns kant. De första nio hålen stod färdiga 1957 och 1964 utökades golfbanan med nio till. Med träningsområde, golfshop och swingstudio för golfaren har Villa Baro blivit en naturlig mötesplats för både uppladdning och återhämtning.

Läs mer om Villa Baro här>>

Coronan blev en chock

Medan banorna var fullbokade har det inte varit lika lätt för golfkrogarna att blomstra i och med de strikta restriktionerna. Coronan bröt ut precis när nyöppnade Villa Baro drog i gång i maj. Det blev naturligtvis en chock, men tack och lov ställde man om i tid och började tillaga helgkassar med mat för avhämtning eller leverans.

Läs mer här>>

Villa Baro

– Allt går att boka på vår hemsida. Besöksbranschen behöver ställa om, bli mer lokal och digital. Jag är säker på att vi ligger helt rätt i tiden, säger Anders Scharp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights