NyheterTävlingar

Nu blir det roligare att följa spelarna på DP World Tour

Från och med denna säsong kommer golf-fans att kunna följa sina favoritspelare på DP World Tour på deras hemsida och app på ett spännande sätt. ShotTracker gör att man får en mängd detaljer om varje slag en spelare har gjort. Genom att klicka på en spelares scorekort kan man få information om den exakta placeringen för spelarens boll, hur långt de har slagit och hur långt de har kvar till pinnen.

ShotTracker, som har skapats i samarbete med IMG ARENA, ger även information om hur bollen ligger (fairway, bunker, ruff eller som den har hamnat i skogen) samt detaljerade kartor för varje hål.

Nu får vi ännu mer information hur det går för spelarna på touren. Foto: DP World Tour.

Informationen kommer att finnas tillgänglig på alla tävlingar på DP World Tour under året på www.europeantour.com/dpworld och i DP World Tour-appen, med början med Abu Dhabi HSBC Championship som spelas denna vecka.

– Detta är en del av vår utveckling att förbättra fansupplevelsen. Förra året introducerade vi vår video-in-scorecard funktion där man kan se bilder och videos på slag från tävlingen inom några minuter efter de har slagits och nu kan fansen följa sina favoritspelares prestationer ännu mer detaljerat och få tillgång till en mängd data för varje slag som slås, menar Michael Cole på European Tour.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights